Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- unsalted butter, to grease
-
16
oz andouille sausage, pre-cooked, sliced (½ in.)
ou 16 oz pre-cooked pork sausages, sliced (½ in.) - 4 oz Asiago cheese, cubed
- 6 oz sharp white cheddar cheese, cubed
- 6 oz Monterey Jack cheese, cubed
- 45 oz water
- 11 oz macaroni pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 4 oz heavy whipping cream
- 1 jalapeño pepper, sliced
- 36 oz whole milk
- 3 oz all-purpose flour
- salt, to taste
- white pepper, to taste
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch ground cayenne pepper (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4167 kJ / 996 kcal
- Proteína
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 60 g
- Fibra
- 3 g
Receitas alternativas
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Cottage Pie
2 godz. 15 min
Chicken Étouffée
1h 25min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Biscuits and Gravy
40 min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Chicken Parmesan
1h 10min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Macaroni and Cheese
35min