Dispositivos e acessórios
Light Browning Onions and Garlic
Preparação 10min
Total 20min
1 portion
Ingredientes
-
garlic cloves halved2 - 3
-
1 oz extra virgin olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
20 mg
Proteína
3 g
Energia
1031 kJ /
246 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Onions
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25 Min
Browning 8.5 oz Shallots
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéed onions and garlic
10 Min