Dispositivos e acessórios
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Preparação 15min
Total 40min
12 pieces
Ingredientes
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
218.8 mg
Proteína
5.1 g
Energia
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
32.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Oat Cashew Bars
1h
Sweet potato muffins with walnuts
1h
Potato Pancakes
45min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1h 20min
Green Smoothie Pancakes
45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Multigrain Banana Pancakes
30min
Apple Pancakes
30min
Banana and Oat Muffins
35min
Classic Banana Bread
1h 25min