Dispositivos e acessórios
Kerstman macarons
Preparação 1h 10min
Total 3h 20min
40 stuks
Ingredientes
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Sódio
6.7 mg
Proteína
1 g
Energia
276 kJ /
66 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Vanillesiroop
30min
Soezendeeg
2h
Gezouten-Karamelijs
14h
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Banketbakkersroom
15min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min