Dispositivos e acessórios
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Preparação 30min
Total 6h
10 porties
Ingredientes
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (opcional)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
54.4 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Geklopt eiwit
5min
Lemon curd
20min
Meringue spoken
12h 25min
Panna cotta
6h 15min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h