Dispositivos e acessórios
Champagne en bessen trifle
Preparação 30min
Total 3h 40min
16 glazen
Ingredientes
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
95.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koffiedessert
15min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Kleine aspergeflans
55min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Pudding
15min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Klassieke sabayon
15min