Dispositivos e acessórios
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1187.4 mg
Proteína
13 g
Energia
2221 kJ /
530.8 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
17.7 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
86.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Boost uw immuniteit
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Batbout met kaas
30min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Brownies van zoete aardappel
1h