Dispositivos e acessórios
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
Preparação 30min
Total 11h
8 portions
Ingredientes
Coconut Ice Cream
-
tinned coconut milk (2 x 400 g tins)800 g
-
granulated sugar150 g
-
coconut milk powder2 Tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste1 - 2 Tbsp
Ginger Biscuits
-
granulated sugar20 g
-
vegan butter diced80 g
-
dark brown sugar110 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour110 g
-
bicarbonate of soda¾ tsp
-
fine sea salt⅛ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
Pineapple Sauce
-
pineapple cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
pineapple juice100 g
-
dark brown sugar80 g
Assembly
-
pineapple cut in pieces, for serving100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
233.4 mg
Proteína
3 g
Energia
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
84.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Strawberries and Cream
20min
Apple Buckle Cake
2h
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Unicorn Head Cake
3h
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Three-milk Cake
2h
Prawn Tempura Rolls
2h 40min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Classic Banana Bread
1h 25min