Dispositivos e acessórios
Leftover Vegetable Stock
Preparação 10min
Total 50min
3 jars
Ingredientes
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1635 mg
Proteína
3 g
Energia
392 kJ /
94 kcal
Gordura
1 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40min
Boosted Super Green Juice
10min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Basmati Rice
35min
Tomato Soup Paste
35min
Steamed Rice
25min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Best Basic Houmous
5min