Dispositivos e acessórios
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Preparação 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
319.3 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1551 kJ /
370.7 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
57.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pumpkin Seed Butter
35min
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Yoghurt Cake
1h
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Peanut Butter Cookies
45min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min