
Dispositivos e acessórios
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced (see Tip)30 g
-
Japanese soy sauce (or shoyu)100 g
-
mirin60 g
-
maple syrup, pure100 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose250 g
-
water1000 g
-
broccoli florets cut in 3-4 cm florets340 g
-
black sesame seeds (opcional) toasted, to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Nutrição por 1 portion
Energia
665.2 kcal /
2783 kJ
Proteína
39.5 g
Gordura
21.1 g
Hidratos de carbono
74.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.9 g
Sódio
1499.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everything Maple
10 Receitas
Canadá
Canadá