Dispositivos e acessórios
Mushroom Fettuccini
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9350.3 mg
Proteína
19.2 g
Energia
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Gordura
41.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
62.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Versatile Smooth Soup
45min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Quick Rise Basic Bread
45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Lemon Garlic Chicken
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Cafe-style miso mushrooms
25min