Dispositivos e acessórios
Mushroom Fettuccini
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9350.3 mg
Proteína
19.2 g
Energia
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Gordura
41.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
62.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Creole jambalaya
1h
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Browned Pork Rice
1h
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Chicken Afritada
30min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
French Omelet for Two
30min
Miso Soup
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min