Dispositivos e acessórios
Warme aardappelen salade met de Peeler
Preparação 10min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opcional) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (opcional) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
387.8 mg
Proteína
4.7 g
Energia
775.2 kJ /
185.3 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groente-Omeletten
30min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Pastasalade met kip
1h 15min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Poedersuiker
5min
Vanillesuiker
72h
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Huzarensalade
25min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Kipsatés met pindasaus
2h