Dispositivos e acessórios
Rode ogen gevulde eieren
Preparação 15min
Total 40min
12 stuks
Ingredientes
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
141.1 mg
Proteína
2.8 g
Energia
235.3 kJ /
56.2 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação