Dispositivos e acessórios
Rabarberijs
Preparação 15min
Total 36h 25min
6 porties
Ingredientes
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7.3 g
Energia
2479 kJ /
593 kcal
Gordura
41.1 g
Hidratos de carbono
48.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Tomaat basilicum spread
5min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Hollandaisesaus
15min
Meringue spoken
12h 25min
Bearnaisesaus
20min
Zachte graanrepen
1h
Advocaat
10min