Dispositivos e acessórios
Taartje met chocolade-praliné
Preparação 5min
Total 2h 30min
6 porties
Ingredientes
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (opcional) voor de afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
123.5 mg
Proteína
9.2 g
Energia
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Gordura
43.2 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
58.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Gember schillen
Nenhuma avaliação
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3h
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min