Dispositivos e acessórios
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Preparação 30min
Total 2h 10min
6 portie
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
verse chilipeper gesneden1
-
bloedworst zonder de huid300 g
-
aardappelen in dunne plakjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) biologisch, gesneden3
-
kippendijen, zonder been en zonder vel800 g
-
eendenbout gekonfijt, zonder been300 g
-
zoete aardappelen gedetailleerd in blokjes300 g
-
koolzaadolie1 eetlepel
-
uien dun gesneden250 g
-
zout aan te passen naar smaak
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak
-
cider, droog700 g
-
piment, gemalen1 el
-
tijm, verse1 stengel
-
rozemarijn, vers1 stengel
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1685.5 mg
Proteína
49.3 g
Energia
3015 kJ /
721.3 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Sangria
10min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação