Versões compatíveis
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g wody
- 200 - 400 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- Nutrição
- por 100 g
- Energia
- 258 kJ / 62 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 0 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15p
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20p
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20p
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20p
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15p
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25p
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15p
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25p
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30p
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20p
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25p
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25p