Dispositivos e acessórios
Fish and Chips
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (opcional) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1028.9 mg
Proteína
37.1 g
Energia
4374.8 kJ /
1045.6 kcal
Gordura
69.5 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Snapper with Spiced Oil
Nenhuma avaliação
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Chicken Étouffée
1h 25min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Teriyaki Chicken
1h
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min