Dispositivos e acessórios
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Preparação 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
362.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1095.7 kJ /
261 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
30.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Minuut Koolsla
10min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Rabarberijs
36h 25min
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Advocaat
10min