Dispositivos e acessórios
Piadina uit Emilia Romagna
Preparação 10min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
2711 kJ /
648 kcal
Proteína
24.5 g
Hidratos de carbono
67 g
Gordura
33.2 g
Fibra
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Vegan Caesar saladedressing
40min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Mai tai
10min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Rogge flatbreads
Nessuna valutazione
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Zonnige groentetaart
Nessuna valutazione
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Mayonaise zonder ei
10min