Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 28 oz beef meat (stew cut)
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, smashed
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut in wedges
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 oz Dijon mustard
- ½ tsp paprika
- 24 oz beef stock
- 1 oz dry red wine
- water, to cook pasta
- 8 oz wide egg noodles, dried
- 2 tbsp corn starch
- 2 tbsp water
- 10 oz white button mushrooms, sliced
- 4 oz sour cream
- mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1857.1 kJ / 443.9 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 46.6 g
- Gordura
- 15.8 g
- Gordura saturada
- 3.4 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sódio
- 700.3 mg
Receitas alternativas
Beef tacos
25 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Thanksgiving Gravy
20 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Beef Lasagna
2h 5min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min