Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)

Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 55min
4 portions

Ingredientes

Green Miso Dressing
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled, sliced
    1 inch
  • spring onions trimmed and cut into thirds
    2
  • fresh baby spinach
    4 oz
  • fresh cilantro leaves and tender stems
    2 oz
  • white miso (or shiro miso)
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    2 oz
Chicken Salad
  • water
    52 oz
  • chicken breast fillets, boneless, skinless cut into 8 pieces
    14 oz
  • asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves
    12 oz
  • snow peas trimmed and julienned
    9 oz
  • frozen edamame thawed
    4 oz
  • soba noodles, dried
    6 oz
  • Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced
    2
  • spring onion thinly sliced
    1
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 419 kcal / 1752.5 kJ
Proteína 38.3 g
Gordura 7.8 g
Hidratos de carbono 43.3 g
Fibra 11.3 g
Gordura saturada 1.3 g
Sódio 862.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...