Dispositivos e acessórios
Spek en fontina gerolde pizza
Preparação 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1791 kJ /
428 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Witte chocolade cheesecake
16h
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Scandinavische brunch
Nenhuma avaliação
Paksoi en ham rijst
40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min