Dispositivos e acessórios
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
31 g
Energia
2087 kJ /
497 kcal
Gordura
35 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Mexico
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Gin en lavendelijs
14h 35min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Vegan kaas dip
40min
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Zeevruchtensoep
30min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nenhuma avaliação