Dispositivos e acessórios
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portie
Ingredientes
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
1477 kJ /
354 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Gestoomde spinaziecake
35min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Boekweit met champignons
25min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min