Dispositivos e acessórios
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Preparação 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
149.7 mg
Proteína
2.6 g
Energia
346.7 kJ /
82.9 kcal
Gordura
1.8 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Boemkool buffalo hapjes
35min
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Kip tikka masala
1h 10min