Dispositivos e acessórios
Vegan mini cheesecakes
Preparação 15min
Total 4h 30min
12 stuks
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten210 g
-
warm water om te weken
-
ontpitte dadels170 g
-
gepelde walnoten100 g
-
kokosolie100 g
-
citroensap50 g
-
kokosmelk150 g
-
120 g ahornsiroopagavesiroop120 g
-
aardbeienconfituur200 g
-
water50 g
-
gemengde verse bessen naar wens (bv. frambozen, bramen)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
10.1 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1548 kJ /
370 kcal
Gordura
23.3 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan kaas
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Mochi's met sesamvulling
50min
Avocadosap met dadels
5min
Italiaanse brunch
1h 30min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Virgin passievrucht mojito
10min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min