Carrot, pumpkin and ginger purée

Carrot, pumpkin and ginger purée

4.5 31 avaliações
Preparação 10min
Total 20min
2 portions

Ingredientes

  • piece fresh ginger peeled
    1 - 2 cm
  • orange zest only, no white pith
    ½
  • brown onion cut into halves
    50 g
  • pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)
    150 g
  • carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)
    150 g
  • water
    80 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • unsalted butter
    20 g
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 136.8 mg
Proteína 2.2 g
Energia 627.5 kJ / 150 kcal
Gordura 8.4 g
Fibra 3.8 g
Gordura saturada 5.2 g
Hidratos de carbono 18.9 g

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