
Dispositivos e acessórios
Mixed vegetable mash (purée)
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Nutrição por 1 portion
Energia
161 kcal /
678 kJ
Proteína
6 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
19 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Sódio
505.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia