Dispositivos e acessórios
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus 1-2 tablespoons extra for frying20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
leek (approx. 160 g), white part only, cut into slices1
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3-5 cm)2
-
ground turmeric (see Tips)1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground chilli (optional)¼ tsp
-
cauliflower broken into small florets500 g
-
liquid chicken stock (see Tips)800 g
-
salt to taste (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
brown onion cut into thin slices, for garnishing1
-
cashews for garnishing40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.9 g
Energia
1138.4 kJ /
271 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
7.6 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried carrot and ginger soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Zucchini soup
25min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli almond soup
30min
Beetroot soup (gut health)
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Hearty seven vegetable soup
30min