Dispositivos e acessórios
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice8 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
broccoli florets8 oz
-
chopped parsley to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.7 mg
Proteína
36 g
Energia
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome Service
3 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Marry Me Chicken
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min