Dispositivos e acessórios
Chimichurri Steak Pita Sandwich
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Chimichurri Sauce
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
fresh basil leaves10
-
fresh oregano leaves only10 sprigs
-
shallots quartered1 oz
-
garlic cloves3
-
1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removedfresh Fresno chili stem and seeds removed1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar3 - 4 tsp
Steak
-
flank steak24 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
pita breads whole4
-
arugula leaves to taste (optional)32
-
heirloom tomatoes sliced (¼ in.)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
2782 kJ /
665 kcal
Gordura
35 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Mexican Creamed Corn
30min
Fish Tacos
45min
Basil Pesto
10min
Mediterranean Chicken
35min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Tinga de Pollo
40min
Cantina Salsa
5min