Dispositivos e acessórios
Chicken Étouffée
Preparação 30min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour2 oz
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces, leaves reserved for garnish4 oz
-
long-grain white rice7 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
Cajun spice mix2 tbsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into quarters24 oz
-
chicken stock14 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
hot sauce (opcional) to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1413.7 mg
Proteína
33 g
Energia
2437.8 kJ /
582.7 kcal
Gordura
22.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mardi Gras
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Sticky Sesame Chicken
40min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Marry Me Chicken
40min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min