Dispositivos e acessórios
Chicken Étouffée
Preparação 30min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour2 oz
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces, leaves reserved for garnish4 oz
-
long-grain white rice7 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
Cajun spice mix2 tbsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into quarters24 oz
-
chicken stock14 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
hot sauce (opcional) to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1413.7 mg
Proteína
33 g
Energia
2437.8 kJ /
582.7 kcal
Gordura
22.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mardi Gras
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Kung Pao Chicken
1h 5min
One Pot Ravioli Soup
30min
Meat Sauce
1h 45min