Burgundi párolt marha (Boeuf bourguignon)

Burgundi párolt marha (Boeuf bourguignon)

3.8 4 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 30min
2 adag

Ingredientes

  • hagyma darabokra vágva
    100 g
  • fokhagyma gerezd
    1
  • étolaj plusz a sütéshez
    10 g
  • bacon szalonna, füstölt kockákra vágva (2-3 cm)
    100 g
  • párolni való steak kockákra vágva (3 cm)
    450 g
  • búzaliszt
    1 ek
  • sárgarépa szeletekre vágva (1 cm)
    150 g
  • vörösbor testes
    300 g
  • csokor fűszernövény pl. petrezselyem, kakukkfű, stb.)
    1
  • ízlés szerint
    1 - 2 csipet
  • bors, őrölt ízlés szerint
    1 - 2 csipet
  • fehér csiperkegomba, friss negyedelve
    150 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 adag

Proteína 79 g
Energia 3082 kJ / 735 kcal
Gordura 29 g
Hidratos de carbono 12 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo