Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lemon Curd
- 85 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 2 large eggs
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Puff Pastry Tarts
- 1 large egg
- 1 Tbsp whole milk
- plain flour, for dusting
-
1000
g puff pastry, ready-made, two rectangular blocks
ou quick puff pastry, homemade (see tip) - 1 - 1 ½ Tbsp caster sugar
Finalisation
- 600 g nectarines, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)
- 250 g mascarpone, chilled
- 80 g double cream, chilled
- 1 ½ Tbsp pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for serving
- 2 Tbsp mint leaves, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1402 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 232 mg
Receitas alternativas
Pink Lemonade
30 min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25u.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Chocolate Stale Bread Muffins
1h 15 min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM6)
7h
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9u. 25min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Mango Swiss Roll
40 min