Dispositivos e acessórios
Pineapple Upside Down Cake with Custard
Preparação 10min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
Topping
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
light brown sugar80 g
-
tinned pineapple slices, in juice juice reserved5 - 6
-
glacé cherries8 - 12
Cake
-
unsalted butter diced150 g
-
light brown sugar150 g
-
self-raising flour150 g
-
medium eggs3
-
baking powder1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
Custard
-
milk500 g
-
sugar50 g
-
cornflour15 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
349 mg
Proteína
8 g
Energia
2115 kJ /
505 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Egg Custard Tarts
2h
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Apple Cake
1h
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Carrot Cake
2h 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Scones
30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min