Dispositivos e acessórios
Warm Spinach and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 20min
995 g
Ingredientes
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 30 g
Sódio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Energia
264 kJ /
63.1 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
1.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Caesar Dressing
10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Basil Peach Sorbet
10min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Devilled Eggs
55min
Black tahini banana bread
1h 20min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Spinach and Artichoke Dip
20min