Dispositivos e acessórios
Warm Spinach and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 20min
995 g
Ingredientes
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 30 g
Sódio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Energia
264 kJ /
63.1 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
1.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Chunky Guacamole
10min
Maple Pecan Pie
1h 15min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Guacamole
5min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Lemon Feta Dressing
5min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min