
Dispositivos e acessórios
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh mint leaves1 oz
-
honey2 tbsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Citrus Salad
-
arugula10 oz
-
feta cheese crumbled, to taste4 oz
-
pistachios shelled4 oz
-
pomegranate arils/seeds2 oz
-
oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
-
grapefruit peeled1
-
fresh mint leaves thinly sliced10
Nutrição por 1 portion
Energia
564 kcal /
2360 kJ
Proteína
14 g
Gordura
41 g
Hidratos de carbono
43 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
9 g
Sódio
872 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spring Into Easter
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos