Dispositivos e acessórios
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Preparação 10min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (opcional) als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
78 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel in 30 minuten
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Mediterraans Rozemarijnbrood
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Mousse van kaas
10min