Dispositivos e acessórios
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Preparação 10min
Total 30min
12 stuks
Ingredientes
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
216.3 mg
Proteína
6.6 g
Energia
866.4 kJ /
207.1 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel in 30 minuten
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade Moelleux
15min
De eerste hap: Rijstpap
Nenhuma avaliação
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Gekookte eieren
20min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Runderragout met aardappelen
1h 10min