Dispositivos e acessórios
Ginger and Pear Pie (TM5)
Preparação 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 portions
Sódio
1196.8 mg
Proteína
58.5 g
Energia
10761.1 kJ /
2572 kcal
Gordura
81.9 g
Fibra
18.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
404.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Peanut Butter Cookies
45min
Creamy Dairy-free Custard
20min
Apple Spiced Houmous
10min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Peanut Snack Bars
1h 30min
Espresso 'Baked' Beans
35min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Melting Snowman Biscuits
3h