Dispositivos e acessórios
Ginger and Pear Pie (TM5)
Preparação 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 portions
Sódio
1196.8 mg
Proteína
58.5 g
Energia
10761.1 kJ /
2572 kcal
Gordura
81.9 g
Fibra
18.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
404.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Leftover Roast Patties with Egg
45min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h