Dispositivos e acessórios
Frangipane met peer
Preparação 25min
Total 1h 30min
8 porties
Ingredientes
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.4 g
Energia
2249 kJ /
538 kcal
Gordura
35.6 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Concord druivenparels met champagne
Nenhuma avaliação
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nenhuma avaliação
XXL - Pompoensoep
50min
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Sinaasappelcake
1h
Appelcake
1h