Dispositivos e acessórios
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Preparação 20min
Total 2h 10min
4 porties
Ingredientes
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
170 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1562 kJ /
371.8 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
10.1 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Veelzijdige gladde soep
45min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Vruchtensaus (coulis)
10min
Banketbakkersroom
15min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Appelmoes
20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min