Fettuccine gombával és napszárította paradicsommal

Fettuccine gombával és napszárította paradicsommal

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 35min
4 adag

Ingredientes

  • parmezán darabokra vágva
    60 g
  • bazsalikom, friss csak a levelek
    20 levél
  • víz
    1200 g
  • zöldségleves alap (lásd javaslat)
    1 tk
  • fettuccine tészta
    350 g
  • extra szűz olívaolaj
    1 ek
  • extra szűz olívaolaj
    35 g
  • fokhagyma gerezd
    2
  • fehér csiperkegomba, friss negyedekre vágva
    500 g
  • ½ tk
  • paradicsom, napon szárított darabokra vágva
    80 g
  • tejszín, 35 % zsírtartalommal
    120 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 adag

Sódio 694.6 mg
Proteína 22.4 g
Energia 2805.8 kJ / 668.1 kcal
Gordura 31.6 g
Fibra 7.9 g
Gordura saturada 12.4 g
Hidratos de carbono 68.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo