Dispositivos e acessórios
Stir-fry Chayote
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
821 mg
Proteína
6 g
Energia
511 kJ /
122 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fry Chayote
25min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Ground Bison Meat
35min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Browned beef cubes (medium)
15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Oil-free honey chicken wings
50min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Lemon Chicken
25min