Stir-fry Chayote
TM6 TM5

Stir-fry Chayote

5.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

  • 40 g shallots
  • 20 g garlic cloves
  • 500 g chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
  • 150 g carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 20 g red curly chillies cut in diagonal slices
  • 2 cm galangal bruised
  • 2 fresh bay leaves
  • 25 g dried shrimp soaked to soften
  • 20 g cooking oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder homemade or store-bought
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground white pepper

Nutrição
por 1 portion
Energia
122 kcal / 511 kJ
Proteína
6 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
821 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas