Dispositivos e acessórios
Cantonese Custard Lava Mooncake
Preparação 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
64.1 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
20.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Otak-otak Steamed Buns
1h 40min
Flourless Chocolate Coffin Cake
Nenhuma avaliação
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Mock Fin Soup
35min
Rice Congee
4h 5min
Wafu dressing
20min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Egg Tarts
50min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min