Versões compatíveis
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
ou mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 1 g
Receitas alternativas
Lemon Chicken
25 min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Tomato-egg soup
20 min