Dispositivos e acessórios
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Preparação 45min
Total 4h
8 sneetjes
Ingredientes
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
79.4 mg
Proteína
9.4 g
Energia
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
77.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kerst menu
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tumis Buncis
Nenhuma avaliação
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Vegan jus
40min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Verfrissende Melkdrank
5min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação