Dispositivos e acessórios
Latkes (aardappelkoekjes)
Preparação 15min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
aardappelen geschild en in stukken gesneden500 g
-
eieren2
-
ui in stukken gesneden100 g
-
fijn zout of naar smaak¾ tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak¼ tl
-
bloem30 g
-
bakolie om te verwerken
-
zure room om op te dienen
-
verse bieslook fijngehakt
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
71 mg
Proteína
4 g
Energia
1706 kJ /
406 kcal
Gordura
32 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Kleverige sesamkip
40min
Cholent
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Sate Ayam
1h 30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Linzensoep met spinazie
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Kip tikka masala
1h 10min